Over Hut Bedrijfsadviseurs

Wij zijn Hut Bedrijfsadviseurs, betrokken adviseurs voor het midden- en kleinbedrijf. Wij bereiken samen met u resultaten.

Kwaliteit staat bij ons voorop, zoals u van ons kunt verwachten. Wat u niet overal kunt verwachten, maar misschien wel zoekt is onze actieve, persoonlijke en advies-gerichte benadering. Anders dan menig adviseur staan we open voor uw ideeën en spelen hierop in door oplossingen op maat te bieden voor uw bedrijfseconomische, fiscale en financiële vraagstukken.

Wij bieden hulp en advies bij het verbeteren van uw winst, bij fiscale vraagstukken en bij uw financiële planning, bijvoorbeeld met het oog op arbeidsongeschiktheid of toekomstplanning. 

Benieuwd naar wat we voor u en uw onderneming kunnen betekenen? Op basis van een vrijblijvend gesprek weten wij vaak al wat we voor u kunnen betekenen en hoe we dit kunnen bewerkstelligen.

Onze geschiedenis 

Begin jaren ’80 zijn wij gestart als een belastingadviesbureau, waar we vooral ondernemers hielpen met hun belastingaangiftes. Het kantoor veranderde in de loop van tijd van een belastingadviesbureau naar een accountantskantoor met een adviserend karakter, een rol die goed bij ons bleek te passen. Hieruit is uiteindelijk Hut Bedrijfsadviseurs ontstaan.

Tegenwoordig heeft Hut Bedrijfsadviseurs twee vennoten die zich allebei, naast hun achtergrond in accountancy, hebben gespecialiseerd in verschillende vormen van bedrijfs- en belastingadvies. Deze adviezen worden vanuit Zuidlaren, Drenthe, centraal gelegen tussen de steden Assen en Groningen, met veel plezier en kunde gegeven. 

Het kennen van onze klant is al de helft van een passend advies. Wij gaan dan ook graag in gesprek over alle vraagstukken die onze ondernemers bezighouden. Benieuwd naar hoe wij u van dienst kunnen zijn? Kijk hier naar onze diensten

Onze diensten