Team

Wim Zuidersma AA RB
Wim Zuidersma AA RB
“Ik help u met veel plezier met een scala van fiscale onderwerpen“

Wim is in 1996 afgestudeerd als accountant, en heeft zich daarnaast toegelegd op belastingadvies. Na het volgen van de vereiste opleidingen is hij bovendien Register Belastingadviseur (RB) geworden. 

Hij helpt u met veel plezier met een scala van fiscale onderwerpen, waarbij hij bijvoorbeeld het onderste uit de kan haalt op het gebied van rechtsvormkeuze. Maar ook andere fiscale kansen laat hij zeker niet liggen. 

Stuur Wim een e-mail
Koen van Osch AA
Koen van Osch AA
“Ik houd ondernemers een spiegel voor“

In 2014 is Koen accountant geworden. Vanuit zijn rol als accountant helpt hij bedrijven met cijfers, prognoses, belastingen, jaarrekeningen en al het andere wat erbij komt kijken. 
Koen zijn bijzondere interesse ligt, naast het reilen en zeilen van ondernemingen, vooral bij de financiële privésituatie van u als ondernemer. 

Koen houdt ondernemers een spiegel voor. Hij kijkt met u mee en laat u zien op welk moment u hoeveel inkomen en vermogen hebt en hoeveel risico u over dat vermogen loopt en legt u uit waarom bepaalde financiële beslissingen wel of niet bij u passen.  

Om zijn ervaringen te ondersteunen met kennis is hij verder gaan studeren en WFT (wet op het financieel toezicht) inkomens-, vermogens- en pensioenadviseur geworden. 

Stuur Koen een e-mail
Louis Smit AA
Louis Smit AA

Louis is accountant en een uitstekende sparringpartner voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Stuur Louis een e-mail
Egbert Darwinkel
Egbert Darwinkel

Egbert is een betrokken adviseur op gebied van belastingen en administratie en staat vooral ondernemingen in het kleinbedrijf bij. 

Stuur Egbert een e-mail
Arjan Smit
Arjan Smit

Loonadministrateur Arjan heeft een optimale grip op uw salarissen en een uiterst pragmatische insteek.

Stuur Arjan een e-mail
Angela Engels
“Ik zorg voor een goede stroomlijning van alle specialisaties en kennis van Hut Accountants“

Sinds april 2019 is Angela werkzaam bij Hut Accountants als Office Manager.

Stuur Angela een e-mail
Petra Poppen
Petra Poppen

Petra is naast accountant vraagbaak voor vele administratieve en belastingtechnische vragen. De meest moeilijke vragen legt ze voortreffelijk uit, als het moet in Jip en Janneketaal.

Stuur Petra een e-mail
Gert Jan Zetstra
Gert Jan Zetstra

Komende uit een ondernemersfamilie weet Gert Jan goed waar hij over praat. Door de nieuwste technologieën van onze softwarepartners zo efficiënt mogelijk in te zetten kan hij met zo min mogelijk arbeid zoveel mogelijk output leveren.

Stuur Gert Jan een e-mail
Judit Ester
Judit Ester

Judit ondersteunt ondernemers op gebied van administratie en belastingen en signaleert potentiële kansen om de onderneming nog beter te laten presteren.

Stuur Judit een e-mail
Michiel Miske
Michiel Miske

Michiel ontzorgt ondernemers, vooral in het midden- en kleinbedrijf, op alle gebieden waar ze mee te maken krijgen, inclusief salarisadministratie.

Stuur Michiel een e-mail