Branchekennis

Wij kennen uw branche! Door ons lidmaatschap bij SRA Branche in Zicht (BiZ), een netwerkorganisatie voor accountants, blijven we op de hoogte van de actualiteiten die zich in uw branche afspelen.

Daarnaast gebruiken we onze opgedane kennis van klanten in bepaalde branches om klanten uit dezelfde branche specifiek te adviseren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de productiviteit per (directe) medewerker, of de gemiddelde omzet per kassatransactie in een winkel of per tafel of stoel in een horecagelegenheid. 

Hoe doen we dat?

Onder meer met de Mkb-branchescan. Verder leggen we uw cijfers en kengetallen naast die van de branche om die uitkomsten vervolgens samen met u te analyseren. Hieruit volgen altijd concrete verbeterpunten waar u direct mee aan de slag kunt. 

Geïnteresseerd in onze branchekennis?

Bent u ondernemer en wilt u weten waar uw onderneming staat ten opzichte van vergelijkbare ondernemingen? Neem contact op met Koen van Osch voor een analyse van uw onderneming. Dit kan per mail: koen@hutbedrijfsadviseurs.nl of via de telefoon: (050) 409 40 05.

GeĆÆnteresseerd in onze branchekennis?